Тернопільських політиків навчили, як створювати репутацію

Опубліковано:
14 Грудня, 2018

На черговому занятті Політичної академії, яку організовує Українська Галицька Партія, зібралися активні молоді тернопільські політики. Темою заняття була репутація політиків та їх співпраця зі ЗМІ.

Хто створює репутацію для політика? Як співпрацювати зі ЗМІ? Що таке PR і як ним користуватися? Відповіді на ці та низку інших питань давав Федір Крикун, журналіст, редактор, піарник, фахівець-практик.

“Партія – це ви! Це люди з певною репутацією у суспільстві. І рейтинг партії створюють конкретні особистості”, – пояснює він.

Спікер розповів, як стати цікавими для ЗМІ, що потрібно робити, щоб журналісти писали про політиків, скільки політику коштує його репутація.

“Ми розуміємо, що сьогодні політику сприймають стереотипами. Маємо робити все можливе, щоб люди довіряли нам, створювати позитивний образ політика. ЗМІ – це найбільший канал комунікації, відтак вчимо молодих проактивних політиків співпрацювати з медіа”, – розповідає голова ТМО УГП.

null

 

null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #крикун, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #репутація, #тернопіль, #тернопільські новини, #угп
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: