Тернопіль: ранкові затори на дорогах (Відео)

Опубліковано:
14 Грудня, 2018

Негода у Тернополі. Дороги міста засипає снігом. Через це на вулицях затори. Особливо помітні вони зранку, коли тернополяни доїжджають на роботу. Ранок у Тернополі починається із заторів. Жителі міста не можуть дістатись на роботу, а студенти на заняття. Дехто взагалі вирішує йти пішки, щоб встигнути вчасно. Зранку найбільше заторів на головній вулиці Тернополя – Руській.

Тернополяни кажуть, одна з причин – порушення правил руху, як водіями маршруток, так і автівок. Зокрема, часто є проблеми з проїздом перехрестя біля “технічного” університету. У поліції, про проблему знають. І теж стверджують, що вся проблема у культурі водіїв.

Т.в.о. заступника камандира батальйону, Андрій Мовчан: “Влітку цього року працівники поліції вже штрафували водіїв, які порушують правила руху на цьому перехресті. Серед них безліч кермувальників маршруток”. Андрій Мовчан наголошує, тернополяни теж можуть фіксувати порушення водіїв на відеореєстратори і скаржитись у поліцію.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дорога, #затори, #зима, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #сніг, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: