Мерія Тернополя продовжує боротися з незаконною забудовою

14.12.2018 15:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопілля

У нашому місті продовжується реалізації програма очищення міста від об’єктів, які незаконно спорудженні або перешкоджають руху тернополян. Демонтаж проводиться відповідно до рішення виконавчого комітету Тернопільської міської ради від 21.11.2018 року № 893 «Про усунення порушень у сфері благоустрою».

Як повідомляє прес-служба міської ради, виконавчим комітетом прийнято рішення демонтувати тимчасові споруди, які незаконно влаштовані на вул. Князя Острозького.

Суб’єкти господарювання мають можливість самостійно провести демонтаж кіосків у 10-денний термін з дня прийняття рішення.

В протилежному випадку демонтаж цих двох незаконно влаштованих тимчасових споруд буде здійснено постійно діючою робочою групою в 15-ти денний термін з дня прийняття рішення.

Також 7 грудня постійно діючою робочою групою з організації проведення демонтажів тимчасових споруд, які влаштовані на земельних ділянках комунальної власності без документів, спільно з управлінням муніципальної інспекції Тернопільської міської ради демонтовано дерев’яний паркан довжиною 25 метрів, який знаходиться на перехресті вулиць А.Чайковського та Льва Толстого в м. Тернополі.

Як відомо, у Тернoпoлі постійно відбувається демoнтaж незaкoнних мaлих aрхітектурних фoрм, які встaнoвлені без неoбхідних дoзвільних дoкументів.

Вже згадана пoстійнo діючa рoбoчa групa з питaнь прoведення демoнтaжів Тернoпільськoї міськoї рaди буде демoнтувaти всі незаконні будівлі, огорожі, паркани.

Всі будівництва мають бути законні і відповідати концепції розвитку Тернополя. Це принципова позиція мерії міста.

За матеріалами ТМР.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі