Акція «Миколай про тебе не забуде!» у Бучачі на Тернопільщині

Опубліковано:
14 Грудня, 2018

Минуло не так багато часу від офіційного відкриття Фабрики Св. Миколая, але незважаючи на це помічники вже встигли виконати чималий обсяг роботи.

1 грудня було проведено акцію по збору солодощів для діточок. На якій, завдяки небайдужим бучачанам, вдалося зібрати 4568грн та 14 кг солодощів!

Минулий тиждень був не менш насиченим. У суботу, 8 грудня, мешканці та гості міста мали унікальну нагоду придбати домашню випічку, льодяники та інші смаколики на благодійному Ярмарку від Фабрики Св. Миколая! Також люди з неабияким задоволенням купляли в`язані речі, ялинкові прикраси тощо. Головною особливістю Ярмарку було те, що усі речі, помічники Святого Миколая робили власноруч, вкладаючи в них щиру любов. Того дня було зібрано 8401грн та 3кг цукерок! Усі виручені за продаж кошти підуть на купівлю канцелярії та книг для малечі.

Наступного дня (9 грудня), у непримітному на перший погляд будинку, що на вул. Шкільній, оселилася справжня казка! Адже саме цього дня на Фабрику завітав Святий Миколай! Він з великою радістю приймав кожну дитину, яка завітала до нього. Того дня, на 101 щасливу дитину у світі стало більше.

Позаду уже 4 тижні активної роботи над проектом «Миколай про тебе не забуде. Проте, попереду ще один із найскладніших етапів: складання подарунків, які у ніч з 18 на 19 грудня Святий Миколай разом із помічниками розвезе діткам.

Щиро дякуємо усім, хто якимось чином долучився до акції «Миколай про тебе не забуде!». Пам`ятайте, що тільки разом, ми можемо зробити цей світ кращим!

null

Фото з мережі Інтернет

 

null

Фото з мережі Інтернет

 

null

Фото з мережі Інтернет

 

null

Фото з мережі Інтернет

 

null

Фото з мережі Інтернет

 

null

Фото з мережі Інтернет

 

null

Фото з мережі Інтернет

 

null

Фото з мережі Інтернет

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #акція, #бучач, #миколай, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”
15:14, 11 Квітня, 2024

Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”

Блоги
Найбільше читають: