У Києві відбудеться презентація календаря «Традиційний рік українців»

14.12.2018 11:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопілля

19 грудня 2018 року запрошуємо на презентацію унікального мистецького проекту – святкового календаря «Традиційний рік українців»!

Творче об’єднання БО «Благодійний фонд родини Демкур» та Національного музею народної архітектури та побуту України відобразилося яскравими, неповторними світлинами у святковому календарі.

Проект має патріотичне забарвлення і покликаний підкреслити важливість збереження та популяризації української автентики, збереження національного коду для побудови економічно сильної держави!

Публічні люди, відомі та непересічні особистості, актори, співаки, міністри, спортсмени та бізнесмени… На сторінках календаря вони – дійові особи традиційних українських свят та обрядів. Неповторну атмосферу «Традиційного року українців» допомогли створити автентичний одяг з приватної колекції старожитностей етногалереї «Спадок» (м. Тернопіль), мальовничі пейзажі головної етнографічної «скарбниці» України та велика команда професіоналів!

Пропонуємо вам поринути у світ українських традиційних свят, обрядів та неймовірно багатої культурної спадщини!

Чекаємо Вас на презентації проекту 19 грудня 2018 р.

Art Business HUB 5.0 / Арт Бізнес ХАБ 5.0

Казимира Малевича, 87, Kyiv, Ukraine, 03150

null

УЧАСНИКАМИ ПРОЕКТУ СТАЛИ: Ар’єв Володимир та Фіцич Наталка, Астрая, Бойки Костянтин і Тетяна, Борейко Анатолій, Борисюк Віталій і Сумська Ольга, В’ятрович Володимир і Ясиневич Ярина з мамою та сином, Верговська Марійка, Гайова Євгенія, Галько Оксана, Гвяздовська Ольга, Герштуни Роман і Юлія, Главацькі Максим і Ніна, Гнатюк Анатолій, Гордієць Оксана, Громова Олена, Демкури Тарас та Ірина з батьками та сином, Дубина Руслан, Жук Олександр і Гопко Ганна з дочкою, Завальна Аліса, Зозуля Ніна, Карандєєва Тетяна, Кармазін Юрій, Когут Оксана з сином, Колодюки Олександр та Анастасія, Коляди Роман і Галина з дітьми, Костенко Людмила, Кузь Сергій, Кука Роман та Стебельська Оксана з дітьми, Кукліна Інна, Куковальська Неля з онукою, Литовченко Влада, Мензатюк Зірка з онукою, Мережко Єлизавета, Назаренко Вадим, Недяк Володимир, Нищук Євген, Османова Ленара, Палієнко Артем, Паращуки Максим і Тетяна, Пінчуки Олег і Ліля з дітьми, Пов’якель Роксолана, Сеітаблаєв Ахтем, Скрипки Олег і Наталка з дітьми, Старостенко Марія, Струтинський Богдан з дочкою, Фещак Оксана, Філюк Ольга, флюнт Соломія, Цинцадзе Арчіл та Климпуш-Цинацадзе Іванна з дітьми, Щепінський Павло.

КООРДИНАТОРИ ПРОЕКТУ: Оксана Повякель, Анастасія Колодюк, Наталя Волощук, Тетяна Фарина.

ЕКСПЕРТИ-КОНСУЛЬТАНТИ: Роксоляна Шимчук, Юрій Мельничук, Вікторія Щербань, Віра Матковська, Володимир Недяк, Оксана Гордієць, Олена Громова, Інна Кукліна, Ніна Зозуля, Тетяна Карандєєва, Сергій Кузь.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі