Біля перехрестя вулиць Миру-Дружби на місці стоянки і частини скверу починають забудову

Опубліковано:
14 Грудня, 2018

Біля перехрестя вулиць Миру-Дружби на місці стоянки і частини скверу починають забудову. Там уже обговорили територію, не зважаючи на те, що мешканці сусідніх просто будівництва на цьому місті. Про це на свої й сторінці у Facebook написав депутат Тернопільської міської ради Андрій Шкула.

 «Почалось… На перехресті Миру-Дружби, на ділянці котра “лягає” на стоянку транспорту і шмат скверу, почались підготовчі роботи. Наразі городять територію. Люди, які називають себе забудівниками, відмовляються показати документи на землю та папери на підготовчі/будівельні роботи. Прозвучало, лише, що фірма котра орендувала землю має іншого власника (до того був пан Солонинка, якого ЗМІ пов’язували з Михайлом Гладким) має інших власників.

Ну…не показують документів на місці, отримуватиму зверненнями та запитами. Також потурбую поліцію та прокуратуру бо частина землі СКВЕР!

На місці є місцеві мешканці, які проти будови під вікнами. З депутатів ТМР, крім мене, Юра Штопко Тарас Серетний Іван Зінь», – зазначає Андрій Шкула.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #будівництво, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #стоянка, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: