У які дороги Тернопільщини цьогоріч інвестували державні гроші?

Журналісти 24 каналу зняли сюжет про те, на відновлення яких доріг Тернопільської області у 2018 році вклали гроші.

Так, за кошти держбюджету впродовж року здійснили поточний середній ремонт чотирьох державних доріг області. З комфортом водії тепер їздять трасами М-09 (Львівський напрямок), М-12 (Підволочиський напрямок), Р-41 (Обхід Тернополя), М-19 (Кременецький напрямок). Усього відновили 98 кілометрів покриття на магістралях.

За словами керівника Служби автомобільних доріг у Тернопільській області, дороги служитимуть громадянам довго: «Ми з впевненістю можемо сказати, що протягом 6 років покриття буде в належному стані».

Разом з громадськими активістами,ремонт об"їздної дороги Тернополя та трасу в напрямку Підволочинська, восени особисто інспектував очільник Укравтодору. За словами Славоміра Новака, магістраль нині відповідає європейськими нормам, а область увійшла до п`ятірки найкращих в Україні за темпами виконання робіт.

«Ми розділили дороги місцевого значення і державного значення. Зараз Укравтодор відповідає за дороги державного значення. Я дуже задоволений з приводу рівня професіоналізму керівництва Служби автомобільних доріг Тернопільської області,» – зазначив Славомір Новак.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Служба автомобільних доріг у Тернопільській області  

Коментарі