За годину тернополянин потрапив у 2 ДТП, остання стала для нього фатальною

Опубліковано:
12 Грудня, 2018

Потерпілий знаходився на перехресті вулиць Текстильна-Морозенка поблизу села Гаї Гречинські Тернопільського району. Чоловік фотографував наслідки ДТП з матеріальними збитками, яка трапилася за його участю та оформлялася в порядку “Європротоколу”. Було  близько 21 години.

В цей час чоловіка збив автомобіль OPEL Vivaro, рухаючись автодорогою “Обхід Тернополя”. Із  закритою черепно-мозковою травмою, закритою травмою грудної клітки та живота, закритим переломом плеча й правої гомілки потерпілого доправили до лікарні. Та врятувати його життя лікарі не змогли. Загиблий – тернополянин, 1961 року народження.

Водій автомобіля OPEL попередньо тверезий. У нього відібрали взірці крові для перевірки на вміст алкоголю. Кермувальник каже, що бачив дві автівки, які стояли на перехресті, а чоловіка помітив в останній момент. Уникнути наїзду не встиг. Ділянка дороги, де трапилося нещастя освітлюється недостатньо.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #ДТП, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #смерть, #тернопіль, #тернопільські новини, #чоловік
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: