На Тернопільщину насувається негода: дорожники розповіли про місця для зупинки транспорту

Опубліковано:
12 Грудня, 2018

Незабаром більшість регіонів України, в тому числі і Тернопільську область накриє негода. Протягом наступних двох днів 12 та 13 грудня українцям слід бути готовими до різкого погіршення погоди.

Про це розповіли в Державній службі України з надзвичайних ситуацій. Повідомляє «Тернопіль».

Падатиме сніг і в четвер 13 грудня. Щоправда, сильні опади зміняться помірним снігом. Розпочали готуватися до погіршення погоди і в Тернопільській області. З цією метою Служба автомобільних доріг облаштувала 32 основних та 12 додаткових спеціальних майданчиків для стоянки великогабаритного транспорту, який при сильних снігопадах зможе втратити керування і ускладнювати рух іншого транспорту. Повний перелік авто майданчиків можна знайти за посиланням на сайті Служби автомобільних доріг. Спецмайданчики позначені відповідними знаками та вказівками.

В той же час водіїв просять без необхідності не вирушати у дорогу. І якщо ж ви все таки змушені були користуватися в негоду автомобільним транспортом, в Службі просять дотримуватися Правил дорожнього руху, оскільки снігопади спричиняють погіршення видимості, а ожеледиця може призвести до втрати керування транспортним засобом.

У випадку виникнення екстрених ситуацій тернополяни зможуть звернутися за допомогою, зателефонувавши за номером: (0352) 52-65-32. На лінії цілодобово знаходиться диспетчер.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вантажівка, #зима, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #стоянка, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: