У поліцію періодично надходять скарги від тернополян на людей, що займаються жебрацтвом. Жителі Тернополя скражаться, що під маскою благодійності часто ховають аферисти та просять перевірити таких людей.

Жебраків праовоохоронці перевіряють. Їх просять надати документи, медичні довідки від тих, для кого призначена допомога. Також поліцейські стежать, щоб особи, що займаються жебракуванням, не чинили протиправне та не втягували у свою діяльність дітей.

Крім цього, тернополяни скаржаться, що декі жебраки збирають кошти на проїджій частні, наражаючи на небезпеку себе та оточуючих. Одного з таких прохачів дільничні офіцери виявили на вулиці Руські. Чоловік порушував правила дорожнього руху. У жебрака не було з собою жодних документів. З’ясувалося, що він родом із Чернівецької області. До Тернополя приїхав з дружиною та внуком, щоб займатися тут жебрацтвом. З чоловіком провели профілактичну бесіду.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #жебрак, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #поліція, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: