Тернопільське «Опілля» оголосило новорічний конкурс для своїх шанувальників

12.12.2018 10:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Катерина Богуславська

Тернопільське «Опілля» оголосило новорічний конкурс для своїх  шанувальників. Відбудеться розіграш 15-ти подарункових наборів від пивоварні.

За умовами конкурсу потрібно:

1. Вподобати сторінку Опілля

2. На своєму профілю у фейсбук, зробити будь-яке, новорічне фото і відмітити сторінку Опілля (відмітити можна вписуючи "@ Опілля", без пробілу)

3. Написати у події: "Умови виконанні! Беру участь!"

4. Запастись гарним новорічним настроєм і чекати результатів

«Ми дуже раді, що наша спільнота стає все більша і більша. Завдяки Вашій підтримці, ми змотивовані і переповнені ентузіазму. Саме для Вас ми утримуємо якість нашої продукції на вищому рівні, аби не розчаровувати шанувальників справжнього. Переможців будемо вибирати за допомогою програми по вибору випадкових чисел/публікацій. Переможці будуть проходити додаткову перевірку модераторами на підставу виконання усіх умов конкурсу. Шанс виграти має абсолютно будь-яка, повнолітня особа по всій території України»,  повідомляють оригінатори конкурсу у Facebook:  

null

Триватиме конкурс до 16.00 год. 20 грудня. Тернопільська пивоварня «Опілля» запрошує позмагатися за призи усіх охочих.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі