«Зручний та доступний». В Тернополі відкрили сучасний офіс «Open Space» (Фото)

Опубліковано:
11 Грудня, 2018

РАЦС європейського зразка презентували сьогодні, 11 грудня, в обласному центрі. Працюватиме він на вулиці Грушевського, 8 в приміщенні Тернопільської обласної ради.

«Без бюрократії, черг та повторних відвідувань» – так охарактеризувала центр надання послуг за новим стандартом перший заступник Міністра юстиції України Олена Сукманова.

«Пригадаємо, як подібні заклади працювали ще кілька років тому – це скрізь зачинені двері, темні коридори, черги, відсутність місць для очікування та жодної інформації про те, наскільки завантажені роботою працівники… Сьогоднішні РАЦСи нового покоління — це відкритість та прозорість. Відвідувачі можуть бачити, як співробітники працюють і що працюють вони саме для них. Електронний термінал надання послуг допомагає уникнути черг, тож якісна й доступна послуга надається за 5 хвилин», — зазначила Олена Сукманова і особисто продемонструвала роботу нового сервісу.

Також участь в урочистому відкритті «Open Space» взяло керівництво області на чолі з головою облдержадміністрації Степаном Барною, його заступником Ігорем Вонсом та головою облради Віктором Овчаруком.

«Впродовж останніх 11-ти місяців у Тернополі одружилися 2,5 тисячі громадян й народилися понад 3 тисячі дітей. Це дає нам можливість і мотивацію створити комфортні умови для отримання якісних послуг, що надаватимуться у приміщенні обласної ради та облдержадміністрації. До слова, ми активно продовжуємо працювати у напрямку розширення спектру адміністративних послуг. Впродовж останніх чотирьох років створено 17 районних ЦНАПів, з яких чотири — в містах обласного значення. Крім того, відповідна робота ведеться й у територіальних громадах області», — зазначив Степан Барна.

В рамках «Open Space» мешканці Тернопільщини зможуть отримувати усі послуги, що надають відділи ДРАЦС. Серед них: отримання свідоцтва про народження, шлюб або ж його розірвання, свідоцтва про зміну імені, повторні свідоцтва та витяги з Державного реєстру актів цивільного стану. Важливо, що за ці послуги громадяни зможуть розраховуватися банківсько карткою безпосередньо на місці.

null

Фото: Тернопільська ОДА

 

null

Фото: Тернопільська ОДА

 

null

Фото: Тернопільська ОДА

 

null

Фото: Тернопільська ОДА

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #«Open Space», #новини тернопільщини, #новини тернополя, #офіс, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”
15:14, 11 Квітня, 2024

Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”

Блоги
Найбільше читають: