У Тернополі вдосконалять інформаційні таблички для туристів за допомогою 3D-технологій (Відео)

10.12.2018 19:13   Джерело: Тернопіль 1
Опубліковано : Новини Тернопілля

У 2019 році вдосконалять інформаційні таблички для туристів. До них додадуть: шрифт Брайля, доступ без інтернету і 6 мов. Як будуть виглядати туристичні таблички у Тернополі дивіться у сюжеті моєї колеги Оксани Рогачук. Тернопіль - місто 3d інновацій. Кількість туристів зростає щороку. Задля комфортного перебування та точного інформування в Тернополі з'являться : мобільний додаток "Міста Тернополя", доповнена реальність, а також віртуальний гід - Ян Тарнавський.

Саме такі технології, будуть збільшувати потік туристів, переконані в туристичному центрі. Рік тому Тернопіль почав співпрацю із проектом "Moreninfo". Завдяки цьому проекту у нашому місті з'явились інформаційні таблички визначних місць.

Михайло Дьомшин - керівник проекту "MORENINFO": "3 основні задачі, які ми вирішуємо, це : ми допомагаємо орієнтуватися туристу на місці, допомагаємо місту розвивати свою айдентику, і найголовніше - ми даємо статистику міста, щоб можна було зрозуміти хто сюди приїжджає та скільки людей". Тепер ці таблички будуть ще зручнішими, до них додадуть: шрифт Брайна, доступ без інтернету, 6 мов та доповнену реальність. Тиждень тому, на сесії Тернопільської міської ради прийняли нову програму розвитку туризму на майбутні 2019 -2021 роки.

Юрій Дайнека - начальник управління стратегічного розвитку міста тернопільської міської ради: "Ми отримали дуже хороші показники по скануванню даних таблиць. Тобто, це те, що людям, гостям міста цікава дана інформація". 3 тернопільські таблички увійшли в ТОП -10 рейтингу зі всієї України. Одна з них - навіть у трійці найпопулярніших.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Тернопіль 1  

Коментарі