До дальніх сіл Тернопільської громади будуть курсувати автобуси

10.12.2018 17:13   Джерело: Тернопіль Наживо
Опубліковано : Новини Тернопілля

Для забезпечення життєдіяльності населених пунктів, що приєдналися до Тернопільської міської територіальної громади, зокрема забезпечення транспортним сполученням Малашовецької, Кобзарівської, Чернихівської та Курівецької сільських територіальних громад, на черговому засіданні виконавчого комітету міської ради було затверджено маршрути приміського сполучення Тернопільської МТГ, а саме: «Тернопіль – Курівці», «Тернопіль – Кобзарівка», «Тернопіль – Малашівці – Іванківці – Плесківці», «Тернопіль – Глядки».

Перевізники, що обслуговуватимуть вказані автобусні маршрути загального користування, обиратимуться на конкурсній основі, після чого управлінням транспорту, комунікацій та зв’язку будуть розроблені розклади руху та виготовлені паспорти автобусних маршрутів. До проведення конкурсного відбору на вказаних маршрутах працюватимуть тимчасові перевізники.

До слова, мешканці сіл, які приєдналися до Тернопільської міської територіальної громади, у всьому громадському транспорті Тернополя теж користуватимуться пільгами та зможуть оформити «Картку тернополянина».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Тернопіль Наживо  

Коментарі