Скандального вчителя на Тернопільщині призначили директором школи

Опубліковано:
10 Грудня, 2018

Діти – бійтеся, батьки – хвилюйтеся. Саме так можна прокоментувати скандальне рішення збаразьких функціонерів від освіти про призначення директором Доброводівської опорної школи вчителя біології з навиками рукопашного бою Петра Барановського.

Так, так, ви не помилилися – того самого Петра Теодоровича, який три роки тому у прямому і в переносному значенні цього слова прогримів на всю Україну. Того, хто за найменший непослух, або просто за дитячу безпосередність, б’є учнів головами об парти!

І, виявляється, нема ради на «збаразького Макаренка». Усе йому сходить з рук. Більше того, «новітні методи виховання» від Барановського, вочевидь, отримали визнання і належне пошанування у відділі освіти Збаразької РДА на чолі з О. Берладин.

Незважаючи на інцидент трирічної давності, коли проти біолога була порушена карна справа, його не тільки не усунули від участі у конкурсі на заміщення вакантної посади директора Доброводівської ЗОШ І-ІІІ ст., а й, швидше всього, за мовчазної згоди райдержадміністрації, зробили переможцем цього заангажованого відбору.

“Як депутат обласної ради, я обов’язково звертатимусь і в департамент освіти області, і до голови обласної адміністрації з вимогою відмінити результати цього підкилимного конкурсу та провести відбір на заміщення вакантної посади директора з акцентом на особисті професійні і моральні якості кандидатів та з врахуванням думки громадськості Добриводів. Діти не повинні боятися ходити у сільську школу, а батьки не повинні хвилюватися за їх здоров’я” – говорить депутат Богдан Яциковський.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #барановський, #директор, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #посада, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: