Ольга Шахін

Ольга Шахін

Громадська діячка, підприємниця

День благодійництва: Хтось жертвує коштами, хтось своїм часом або здоров'ям, а хтось - навіть життям

09.12.2018 20:00   Джерело: Соціальна мережа
Автор : Ольга Шахін

Щорічно в другу неділю грудня Україна відзначає День благодійництва. Впевнена, що для нашого християнського народу це поняття далеко не чуже. Хочу вірити, що "моя хата скраю" — це не про нас.

Останніми роками все більше переконуюсь у тому, наскільки небайдужі і щирі люди в Україні. Це свідчить про чуйне серце та високе самоусвідомлення, адже чим глибше ти розвиваєшся духовно, тим більше розумієш важливість не лише власного добробуту, але й того, хто поруч тебе.

Скрутні часи в нашій державі стали своєрідним лакмусовим папірцем, оскільки кожен отримав змогу проявити свої людські якості. Хтось жертвував коштами, хтось товарами, дехто часом, здоров'ям, а хтось — навіть власним життям.

Отож, в цей день хочу висловити найкращі слова подяки всім благодійникам, які піклуються про когось, жертвують частинку себе, а хтось — навіть ладен віддати останню сорочку. Щиро вдячна всім доброчинцям, які долучаються як то масштабних проектів, так і офірують допомогу таємно.
Пишаюсь, що особисто знаю чимало людей, котрі завдяки високим моральним і духовним цінностям постійно допомагають благодійним проектам, різнопланово сприяють, аби навколо з'явилось більше посмішок та радісних облич, а добро не переставало множитись.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Соціальна мережа  

Коментарі