На сесії міськради виділили землю дружині одіозного депутата Башти

Опубліковано:
8 Грудня, 2018

Дружині депутата облради Олександра Башти – Ірині – на останній сесії міськради надали земельну ділянку площею 0,4084 гектара на вулиці Глибока Долина, 14.

Цільове призначення — ведення особистого селянського господарства у мікрорайоні Кутцівці, пише газета Експрес.

Олександр Башта стверджує, що рішення народних обранців відновлює “історичну справедливість”.

Адже, за його словами, йдеться про землю, яка колись належала сім’ї його дружини. Однак радянська влада “реквізувала” її.

Зазначимо, що поруч з цією ділянкою розташовується будинок депутата на 240 квадратних метрів, який, до речі, теж записаний на пані Ірину.

Цікаво, що це питання уже понад рік “мусолять” депутати міськради. Однак потрібної кількості голосів воно не набирало. Першого разу проголосувало 17 осіб. З другої і третьої спроб максимум, що назбиралося, — 19 голосів.

На останній сесії ж народні обранці не поскупилися на голоси і віддали аж 28 “за”.

До речі, в цей же день для депутата відбувалася ще одна не менш важлива подія. Декілька місяців тому пан Башта прославився на всю країну: соцмережі облетіло відео, на якому він лається з патрульними і дає стусанів поліцейській. Бійка переросла у кримінальне провадження. Власне в день сесії справу Башти почали слухати в суді. Патрульні кажуть, що відступати не планують і вимагають покарати депутата. Сам чоловік стверджує, що поліція його спровокувала й винним себе у тій ситуації не вважає. Наразі депутату в суді зачитали лише обвинувальний акт. Наступне засідання відбудеться в середині грудня. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #башта, #ділянка, #дружина, #земля, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: