Волонтери тернопільщини отримали відзнаки (Відео)

Опубліковано:
8 Грудня, 2018

Тернопільських волонтерів відзначили у міській раді. За їхню доброчинність та відданість вручили подяки та зробили фото на пам’ять. Міський голова Сергій Надал дякував кожному, за небайдужість. Вони не байдужі до чужого горя, завжди допомагають та жертвують своїм заради чужого щастя. Це все про волонтерів. З нагоди міжнародного дня волонтерів, їх привітали у Тернопільській міській раді. Серед відзнак та нагород, і проект телеканалу “Тернопіль1 “Небайдужі”. Соціальне реаліті має на меті – допомогти сім’ям, які перебувають у важких життєвих ситуаціях. Ведуча цього проекту Ольга Шахін каже, волонтерством займається вже не один рік, а спонукав до цього важкий період у житті.

Ольга Шахін – голова ГО «Підприємці Галичина»: “В проекті “Небайдужі” у всіх особливі історії. І повірте, я разом з героями іі плачу, і радію. Дуже вдячна тернополянам, які долучились до соціального проекту “Небайдужі”. До кого я не зверталась, жоден тернополянин мені не відмовив. Подяка нашим героям, які прймали участь у нашому проекті “Небайдужі”. Серед нагороджених Василь Конько. Чоловік переконує, для нього волонтерство – це поклик душі. Тепер це і стиль життя, каже, що б не трапилось – бійцям на сході допомагатиме. Подякував тернополянам та привітав зі святом волонтерів міський голова Тернополя.

Сергій Надал – міський голова Тернополя: “Шановні волонтери, шановні тернополяни, шановні друзі я вас щиро вітаю зі святом. З міжнародним днем волонтера. Сьогодні взагалі про волонтерство із захопленням говорять у багатьох країнах світу, особливо про волонтерство в Україні. Називаючи це явище унікальним. По суті в нас пік волонтерської діяльності припав на події Майдану, Революції Гідності згодом на військову агресію Росії. Тоді коли не було жодного байдужого українця, тернополянина які би чимось не хотіли допомогти нашим людям на Майдані, помогти нашим морякам в Криму. Саме тоді почали формуватись вже структуровані громадські, волонтерські організації або люди, які власне визнали для себе, що волонтерство – це їхнє покликання”.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #волонтер, #нагорода, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #шахін
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: