На Тернопільщині чоловік встановив антирекорд швидкості

Через Озерну гнав автомобіль зі швидкістю 132 кілометри за годину.

08.12.2018 17:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Анастасія Квітковська

В селі Озерна Зборівського району інспектори патрульної поліції зафіксували антирекорд швидкості. Замість дозволених у цьому населеному пункті 50 кілометрів за годину водій Volkswagen їхав зі швидкість 132 кілометри за годину.

Таку швидкість зафіксував прилад TruCAM, який почали використовувати на дорозі міжнародного значенння М-09 (Тернопіль- Львів-Рава-Руська) з 3 грудня 2018 року.

На кермувальника поліцейські винесли постанову за частиною 3 статті 122 КупАП – перевищення встановлених обмежень швидкості руху транспортних засобів більш, як на п’ятдесят кілометрів на годину. Відповідно до цієї статті, за перевищення швидкості на понад 20 кілометрів за годину передбачено штраф у розмірі 255 гривень, а за перевищення швидкості на більш, ніж 50 кілометрів за годину – штраф 510 гривень.

Траса в Озерній, до слова, належить до «проблемних» ділянок доріг і там часто трапляються ДТП.

Загалом від початку року патрульні винесли 51 адміністративний протокол за перевищення швидкості.

За матеріалами патрульної поліції Тернопільської області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі