Короткометражка з Тернополя зайняла призове місце на Всеукраїнському конкурсі

Опубліковано:
7 Грудня, 2018

Фірма “Кінодністер” свій ролик “Обережно булінг. Не заляпайся!” відправляла у найкритичніший термін. Адже в учасників був тільки місяць, щоб реалізувати свої ідеї. 

За умовами конкурсу “Різні люди = Рівні права”, який оголосив благодійний фонд з міста Запоріжжя “Посмішка дитини” спільно з Фондом сприяння демократії Посольства США в Україні, соціальний ролик мав мати до 90 с, мова – українська, з продубльованим текстом, призовий фонд – 20 000 грн. Задумка тернопільських авторів сподобалась і ролик отримав ІІ місце, про що автори дізнались 5 грудня, коли інформацію виставили на сторінці у мережі фейсбук організатори. Автор ідеї ролика Володимир Демкович, режисер-постановник Наталя Музичук. Ролі у фільми зіграли тернопільські школярі Олександр Гетьман, Андрій Синів, Вадим Слотюк, Юрій Зарубайко. У ролику автори змогли з гумором показати ситуацію з залякуванням дитини – чемний школяр, прогулючи свою собачку, чемно прибрав за нею, а потім з’явились кривдники – далі у ролику! 

null

 

null

 

null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #булінг, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #фільм
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: