Залізничні квитки на святковий період вже доступні для тернополян у ПриватБанку

07.12.2018 11:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопілля

З 5 грудня розпочався продаж квитків на дати пізніше 9 грудня з урахуванням нового графіку поїздів на передсвятковий та новорічний період. Збільшення ажіотажу на купівлю залізничних квитків – процес сезонний, тому зараз, напередодні різдвяних канікул, саме час запланувати поїздку заздалегідь. Для економії часу ПриватБанк пропонує швидкий та простий спосіб обрати необхідний квиток, скориставшись дистанційними онлайн-сервісами.

“Цього тижня “Укрзалізниця” відкрила продаж квитків на потяги, що відправляються після 20 грудня та будуть курсувати за новим графіком руху, що прийнятий на 2018-2019 роки, - говорить керівник напрямку платежів та переказів ПриватБанку Прикарпатського РУ Ігор Гакало. - Важливим аспектом покупки в ПриватБанку є мобільність та зручність. Усі проїзні документи доступні клієнтам як у відділенні банку, так і в дистанційних каналах, де купуючи квиток, Ви економите час та нерви, а процес вибору та оформлення покупки квитка займає не більше 10 хвилин. Так, на сьогодні кожен третій залізничний проїзний документ тернополяни оформляють через канали банку”.

Придбати квиток в будь-який час доби можна на окремому сайті bilet.pb.ua чи у Приват24, процедура такої купівлі проста та оперативна, а оплату можна здійснити з будь-якої пластикової карти. Також успішно функціонує спеціальна цілодобова лінія підтримки клієнтів, зателефонувавши на короткий номер 3700, легко придбати квиток в телефонному режимі.

Нещодавно з'явилась інформація, що на період новорічних та різдвяних свят “Укрзалізниця” запустить близько 30 додаткових поїздів найбільш популярних напрямків. Відтак, не втратьте свій шанс наперед зручно та легко організувати поїздку на святкові канікули собі та своїм близьким.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі