В одному з тернопільських супермаркетів знімають кіно (Фото)

Опубліковано:
5 Грудня, 2018

Зйомки комедійного детективу “Пакєт” розпочалися у Тернополі. Одна з локацій, на якій працювала команда тернопільських кінотворців – супермаркет, повідомляє сайт За Збручем.

Фільм “Пакєт” став деб`ютом для багатьох тернопільських кінотворців. Його створює команда місцевих професіоналів та акторів-початківців під керівництвом режисера Максима Мельника.

null

Фото: За Збручем

«Енергійна команда тернопільських кінотворців стартувала вчора. Зміна завершилась далеко за північ. “Пакєт” – це історія із інтригуючою розв`язкою та круто закрученим сюжетом. Відповіді на всі питання уже почуємо під час ІІІ Всеукраїнського форуму “КіноХвиля”», – каже креативний директор Тернопільської кінокомісії Наталя Турчин.

Нагадаємо, 19-го грудня у Тернополі стартує третій Всеукраїнський форум «КіноХвиля», під час якого будуть представленні кращі кінострічки, а також заплановані різноманітні майстер-класи та зустрічі з провідними режисерами та акторами України.

Софія Романська.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #детектив пакєт, #зйомки, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #супермаркет, #тернопіль, #тернопільські новини, #фільм
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: