На Тернопільщині керівник комульного підприємства постане перед судом

05.12.2018 08:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопілля

За процесуального керівництва Теребовлянської місцевої прокуратури завершено розслідування щодо керівника комунального підприємства, працівник якого травмувався під час виконання робіт на висоті.

Встановлено, що у лютому 2018 р. під час заходів по  благоустрою вулиці стався нещасний випадок із працівником одного із комунальних підприємств Козівського району. Чоловік отримав  тілесні ушкодження  середньої тяжкості при падінні з висоти.

За вказаним фактом тривало досудове розслідування за ч.1 ст.272 КК України (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою особою, яка зобов’язана їх дотримуватись, що заподіяло шкоду здоров’ю потерпілого). 

Підозру у вчиненні злочину оголошено керівнику комунального підприємства. Справу скеровано до суду. На даний час судом винесено у ній  обвинувальний  вирок. 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі