В Копичинцях 2 партії відсторонили від виборів до ОТГ

05.12.2018 07:43   Джерело: Терен
Опубліковано : Новини Тернопілля

Копичинецькою територіальною виборчою комісією прийнято рішення про відсторонення від виборів двох політичних партій, - пише Терен.

Йдеться про «Народний фронт» та УКРОП.

Зокрема, «Народний фронт» надав підтвердження сплати гарантійного внеску у вигляді звичайної квитанції від фізичної особи, а не з партійного рахунку. Це і стало законною підставою для неприйняття документів цієї політичної сили.

З цього приводу є відповідні роз’яснення касаційної інстанції та практика зняття з виборів. Таке порушення, наприклад, допустила ВО «Свобода» на місцевих виборах у  2015 році в Тернопільському районі. Що стосується УКРОПу, то там документи подані за підписом особи, що не є керівником організації згідно з реєстром з органів юстиції. Партії запропоновано звернутися до суду для врегулювання ситуації з уповноваженою особою їхнього місцевого осередку.

Нагадаємо, вибори до 5 ОТГ на Тернопільщині відбудуться 23 грудня 2018 року.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Терен  

Коментарі