«Інспектор. Міста» у Заліщиках: Хто отримав «Гордість» і «Ганьбу»

Опубліковано:
4 Грудня, 2018

Володимир Остапчук в рамках проекту “Інспектор.Міста” перевірив Заліщики. Інспектор вирішив дізнатись, чи достатньо у тут ресурсів, аби відновити світову славу й приймати іноземних туристів, – пише Доба.

На високому рівні мають бути сфери харчування й послуг, безпека населеного пункту, а також освіта. Тому інспектор перевірив у Заліщиках готельно-розважальний комплекс, дитячий садок, ресторан і загубив гаманець.

У місті вражаючі краєвиди й дивовижної краси Джуринський водоспад. Але все це може безслідно зникнути, якщо тут збудують гідроелектростанцію. Робота ГЕС призведе до замулення Дністра, тобто його смерті. Мер міста публічно говорить про своє негативне ставлення до цієї ідеї, але ведучий вирішив перевірити її чесність.

Адміністратор проекту Андрій домовився про зустріч із мером Аллою, назвавшись представником «Гідроенерго». Він запропонував жінці певну суму грошей, за яку вона має продати свою згоду на будівництво ГЕС, а потім спробував залякати. Але обидві спроби виявилися марними. Мер не тільки гідно пройшла перевірку від «Інспектор. Міста», а й примудрилась непомітно сфотографувати адміністратора, аби подати скаргу до поліції й розмістити фото злочинця в соцмережах. 

Окрім цього, Алла на власні очі побачила стан медицини в Заліщиках. Дещо змінивши свій образ, вона стала таємним агентом «Інспектор. Міста» і вирушила перевіряти міську лікарню. Що виявить мер у медичному закладі та які висновки зробить, дивіться у епізоді. 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Заліщики, #інспектор, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: