У Тернополі викрали медикаменти та харчі, зібрані для військових на Схід

04.12.2018 18:13   Джерело: МедіаТОР
Опубліковано : Новини Тернопілля

У Тернополі невідомі поцупили товари, зібрані небайдужими людьми для військових, які перебувають на Сході України. Медикаменти та продукти волонтери зберігали у приміщенні їдальні на вулиці Тролейбусна, 7а. Марія Шестопалка розповідає, що вкрали все, навіть великі баняки, в яких військовим варили смаколики, і ті забрали. Жінка бідкається, адже разом з іншими волонтерами так сподівалися передати солдатам до Дня Св. Миколая смаколики, а зараз навіть немає в чому їх готувати.

– Покрали все, абсолютно все – каструлі, електроприлади, дрельки. Все те, що було так необхідним у нашій роботі. Нічого незалишили, окрім плити. Мабуть, – каже Марія Шестопалка, – вона виявилася для них заважкою, не змогли витягнути з приміщення. 

Попри це, жінка сподівається, що, можливо, прочитавши статтю, крадії зрозуміють всю цінність змарнованої ними людської праці та повернуть вкрадене.

– З криком душі звертаюся до Вас! Поверніть все те, що взяли. Речі, продукти харчування, медикаменти та перев’язочні матеріали збиралися тривалий час і мали бути відправлені нашим захисникам, що оберігають наше з Вами мирне життя. Значна частина вкраденого до нас надійшло із діаспор різних країн. То праця, важка праця. Поверніть, – благає Марія Шестопалка. 

Якщо проснеться ваша совість і ви самі засудите свій ганебний вчинок, просто  поверніть вкрадене.  Гарантую, що вашого імені я ніколи і нікому не розголошу. Телефонуйте (067) 701-36-60, волонтер Марія, – додала пані Марія під час розмови з журналістами “МедіаТОР”. 

Допомогти зібрати все необхідне може кожен з нас. Сподіваємося, військові, які зараз перебувають на Сході, все ж отримають такі очікувані подарунки до Дня Св. Миколая. Не залишайтеся байдужими. Про всі необхідні речі та прилади та іншу інформацію Ви можете дізнатися за номером телефону:  (067) 701-36-60, волонтер Марія.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: МедіаТОР  

Коментарі