За підтримки «Опілля» у Тернополі вперше провели забіг «Win Trail Ternopil 2018»

04.12.2018 08:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Катерина Богуславська

Близько двох сотень енергійних, жвавих людей з різних куточків України, які люблять спорт і здоровий спосіб життя, долучилися до першого у Тернополі трейлового забігу «Win Trail Ternopil 2018». Учасники подолали дистанцію 21 кілометр приблизно за півтори години.  Вони стартували на набережній Тернопільського ставу о 9.45 год. Бігли через ліс Пронятина і Кутківців. Один з організаторів забігу Роман Задорожний на своїй сторінці у Facebook поділився емоціями після марафону: 

«… рано вставав, багато ходив, ще більше говорив.
Притомив себе і ще майже дві сотні людей попри вихідний - нелюд, чеслово.

Бачив дуже швидких в лісі та щирих і теплих біля багаття та борщику. Відчув купу емоцій навколо.

Власні враження та емоції хочуть просто поспати. Висновки згодом, але є відчуття, що в Тернополі ми робимо щось потрібне.

ДЯКУЮ - всім, хто біг, готував, варив, годував, вигрібав, підтримував, посміхався - це було круто.

Очікую на дописи з хештегом #WinTrailTernopil аби зрозуміти чи боятися нам вже і готувати календар "вигрібань" на наступний рік.

п.с. Ternopil Running Club - з днем народження! Здається, це найкраще, що ми з Mike та Sasha могли подарувати вам - дякуємо, що є кому  ;)((ні в якому разі не применшую важливості кожного, хто долучився до створення події, просто без тих двох я б на таке не рішився:))»  - пише Роман Задорожний.

Підтримала проведення «Win Trail Ternopil 2018» відома тернопільська пивоварня «Опілля». Організатори забігу кажуть, приємно, що справжній бренд, який славиться виробництвом добротного продукту і який цінує якість – поповнив призовий фонд для учасників марафону.

null

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі