Яка ціна жіночої краси

Думки фахівців та тернополянок

03.12.2018 22:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопілля

Ледь не кожного тижня у нашому місті відкриваються салони краси, проте чи кваліфіковані фацівці працюють у них? У пошуковій системі Google показує більше 200 салонів краси у Тернополі. Чи справді потрібно тернополянкам така кількість салонів та різноманіття послуг ми зв'ясовували разом з експертами та цікавилися думкою тернополянок. 

У даному відео (аудіо-подкасті, інтерв'ю з майстром із нарощення вій Анною Валовою) ви зможете почути відповіді на дані запитання.

Часто на різних форумах можна прочитати відгуки про недобросовісних фахівців чи наслідки після процедур краси. Як запобігти знайомству із не кваліфікованим фахівцем та не заплатити дорогу ціну.

Наталія Фурманкевич – косметолог та співвласниця одного із салонів краси у Тернополі розповіла як знайти свого майстра: «Сьогодні дуже багато дівчат, жінок та мужчин  прагнуть за собою доглядати. Задля цього вони обирають кваліфікованих  лікарів та косметологів-естетистів собі на допомогу. Звісно, важливо не помилитись у кваліфікованій  людині, яка допоможе, а не нашкодить.

 По-перше, рекомендую шукати свого спеціаліста за відгуками, по-друге, запишіться спочатку на консультацію, якщо спеціаліст обізнаний, то він відповість на всі питання , які турбують, по-третє, сертифікати і дипломи – це чудово, але найкраще – це досвід, тому, по-четверте, вивчайте його практичні роботи, напрацювання. Якщо у соціальних мережах фахівця переважають зображення з інтернету, а не результати його власної практики, то це має насторожити. Чим більше клієнтів, тим більший досвід і, як результат, більша обізнаність спеціаліста у своїй галузі. І останнє, найважливіше, ви повинні довіряти людині до якої звернулися за допомогою. Усім бажаю здорової краси!»

Ми поцікавилися скільки грошей в місяць витрачають тернополянки на догляд за собою. Відповіді різні, хтось витрачає понад дві тисячі гривень, хтось близько 8000 грн. 

Юлія Синюгіна – фешн стиліст.

 «Чесно кажучи на красу у мене витрати мінімальні, бо губи у мене свої, груди теж. (сміється, - прим. ред) Лише минулого року почала підтонувати обличчя, легенько підкреслювати скули. 

 На мою думку, основне у жінки – доглянуте волосся. На цей випадок у мене є мій найкращий професіонал-перукар, якому я довіряю. Також завжди роблю манікюр і педикюр. Ну і на останнє, візитна картка кожної дівчини, жінки – парфуми. На них не можна економити в жодному разі. Мої незмінні парфуми coco chanel mademoiselle – 50 мл. Коштують порядком 3500 грн. Загальна сума витрат на місяць – 8000 грн.»

Тернополянка Юліанна Ярош, яка навчається у Львові тепер повністю обслуговується у львівських салонах. Дівчина розповіла, чим керується при виборі салону у Львові.

«Як часто я відвідую салони краси? Буду лукавити, якщо скажу, що не часто. Адже 2-3 рази на місяць мене там точно можна зустріти. Обслуговуюся я виключно у Львові, адже там і кваліфіковані спеціалісти, медики і не тільки, але відповідно й ціна висока! Якщо зважити, що це західна столиця України (велике місто), плюс локація салону, а я обираю виключно центр, то це цілком зрозуміло.  Я завжди звертаю увагу на якість виконання роботи та на спілкування з клієнтами. Для мене важливо, щоб в будь-який салон який я не прийшла були дійсно кваліфіковані спеціалісти та навіть можливо фанатики своєї справи. Скільки я витрачаю грошей на похід в салон краси? Орієнтовно 2 тисяч гривень. 

А от думка чоловіків досить оригінальна. Нікому не секрет, що чоловіки люблять красивих, доглянутих жінок, проте коли заходить питання про те, щоб оплачувати цю всю красу, то ви одразу за природність. 

«Я ставлюся абсолютно нормально до краси дівчат, але без лишніх витрат! Я за природню красу!», -  зауважив ведучий Сергій Ішков. 

Тетяна Шило


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі