Екс-нардеп з Тернополя не хоче очолювати Управління Держаудитслужби на Закарпатті

Опубліковано:
3 Грудня, 2018
Екс-народний депутат України VII скликання з Тернополя Володимир Бойко відмовився від посади начальника Управління Західного офісу Держаудитслужби в Закарпатській області, – пишуть Тернополяни.

У соцмережі «Фейсбук» пан Володимир  повідомив, що після відпустки більше не повернеться на колишню посаду, а натомість поїде додому.

— Для мене це були важкі, але водночас цікаві майже два роки роботи. Поряд із позитивом, найбільшим своїм недоліком вважаю те, що так і не знайшов достатньо людей, які могли б доповнити команду та професійно працювати за запропоновану державою заробітню плату. Сьогодні в Управлінні більше десятка вакансій. Нажаль, подібна ситуація й в інших владних органах. Гордий за те, що ми стояли осторонь усіх політичних процесів. Управління жодного разу не було механізмом розправи над кимось. Ми витримали паритет із всіма правоохоронними органами, хоч це було не просто. Державний фінансовий контроль в Закарпатській області є незалежним від будь-якого зовнішнього втручання. За нами лише Закон, — повідомляє екс-нардеп.

Політик з Тернополя зазначає, що йому було дуже приємно працювати в потужній команді, яка вміє боротися з труднощами.

— Дякую усім, хто підтримував мене в Закарпатській області. Дякую й тим, хто вчиняв перешкоди. Негативні стріли пролетіли повз мене, але ці зусилля ще більше загартували.  Я впевнений, попереду лише позитив та нові досягнення!  Закарпаття для мене назавжди залишиться краєм друзів. Сюди я ще обов’язково повернуся, як турист, щоб відвідати численні мальовничі куточки, — наголосив Володимир Бойко.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бойко, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #посада, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: