На березі ставка в парку Шевченка з’явиться елітний SPA-центр з басейнами? (Фото)

Опубліковано:
2 Грудня, 2018

В мережі з’явився проект розважального комплексу на березі Тернопільського ставу. Фото опублікував Sergey Sinkevic. За його словами, розважальний центр на воді повинен з’явитися уже наступного літа. Однак не всі тернополяни в захваті від проекту. Тернопільський блогер та знавець урбаністики Олег Базар висловив свою думку:

Народ, як ви не розумієте і ще досі не переконались на базі багатьох проектів, що красиво так тільки на картинці, це по-перше. По-друге, в таких проектів завжди є власна вигода не для громади, а для влади і багатих. Вже навіть звідси видно, що вхід на гідроспоруду пропонується закритий і тільки з бази, а не з набережної.

Короче, по факту там будуть хіба котеджі і приватний пірс, не хочу довго розмусолювати. Або остаточно платний вхід з недешевими цінами. Не дякуйте.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #будівництво, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #озеро, #спа, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: