Фотодобірку «Війна: з перших днів» покажуть тернополянам

02.12.2018 08:13   Джерело: Голос
Опубліковано : Новини Тернопілля

Фотодобірку «Війна: з перших днів» репрезентують третього грудня у Громадська спілка «Громадянський рух «Хвиля» та студентська рада Технічного коледжу ТНТУ ім. Івана Пулюя у межах всеукраїнського проекту «Ротація», а також з нагоди міжнародного Дня волонтера і Збройних Сил України. Авторами фото є військовослужбовці і волонтери з Бердичіва, Житомирська область.

Україна – єдина країна у світі, де міжнародний день волонтера (International Volunteer Day) переходить у День збройних сил. Добровольці бувають не тільки в армії.

Мета проекту – показати суспільству, що за останні роки слово «волонтер» стало майже тотожним слову «порятунок». Саме завдяки волонтерам і їхній роботі сотні тисяч українців, які вимушені були покинути свої домівки, забезпечені тим, без чого не обійтися в повсякденному житті на передовій, а українська армія отримала потужну підтримку, необхідну для захисту територіальної цілісності і незалежності нашої держави.

За інформацією просимо звертатись за тел.: 068-171-34-13.

Місце проведення: Тернопіль, вул. Л.Курбаса, 6 (Технічний коледж ТНТУ ім. І. Пулюя).

null

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Голос  

Коментарі