У книзі «Рекорди Тернополя» 4 грудня побільшає рекордів

01.12.2018 13:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Олена Мудра

Рекордсмени з Гусятинського району Василь Шевчук та Андрій Балабух підготували нові цікаві досягнення та готові ними поділитись. У вівторок 4 грудня в 12 годині дня від водно-спортивної бази, що на Циганці, там, де тренуються віндсерфінгісти, Василь Шевчук без верхнього одягу, тільки в шортах та кросівках за будь якої погоди планує оббігти Тернопільський став, а це більш ніж 9 км! Чоловік загартований, адже вже 25 років очолює клуб "Нептун" любителів зимового плавання у м. Хоростків. Свій день завжди розпочинає з руханки та занурення у крижану воду. Василь встановлює вже не перший рекорд. На його рахунку рекордне відтискання від підлоги на пальцях, зафіксоване "Книгою рекордів України", відтискання на цвяхах з опорою одною ногами на цвяхи та відтискання на ножах у "Книзі рекордів Тернополя". Але, навіть, загартована людина має готуватись до того, щоб пробігти у зимовий день досі велику відстань, тому до своїх щоденних тренувань Василь додав ще й пробіжку. Каже, що буде бігти не сам, разом бігтимуть тернопільські друзі. 

Андрій Балабух вдруге встановлюватиме рекорд Тернополя. Перше досягнення - піднімання двох 16 кг гирь, поставлених одна на одну. У вівторок він буде дивувати тернополян розриванням колод гральних карт. Планує розірвати три колоди.

Прийматиме рекордсменів, журналістів та всіх охочих побачити рекорди на власні очі тернополян очільник міської ГО

"Тернопільський віндсерфінг клуб" та головний тренер команди віндсерфінгістів Олексій Ніжегородов. Зафіксувати рекорди готуються ініціатори створення "Книги рекордів Тернополя" Леонід Бицюра та Наталя Турчин. 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

Фото: Олена Мудра


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі