У Кременці можна побачити зимову казку (Фото)

Опубліковано:
30 Листопада, 2018

Неймовірними, витонченими й подекуди містичними пейзажами дивує Кременецький ботанічний сад. Прекрасний не лише у пору цвітіння, а й тепер, він схожий на зимову казку, – пише Терен.

«Може здатися неймовірним, але ботанічний сад взимку не менш заворожуючий, ніж влітку. На тлі блакитного або свинцевого зимового неба силуети дерев виділяються дуже чітко й притягають погляд своєю примхливістю. Цікавою незвичайною формою славляться штамбові дерева, верби, плакучі форми. Головні «козирі» зимового саду – вічнозелені дерева і кущі, у яких поєднується практичність і декоративність. Незвичайний пейзаж зимового запустіння створюють декоративні злаки», – розповідають у  науково-дослідній установі.

Цікаво та загадково виглядають на зимовому фоні яскраві ягоди й плоди піраканти, глоду, бересклету, горобини, калини, шипшини, яблуні ягідної, обліпихи, барбарисів, кизильників.

Фото Кременецького ботанічного саду

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #зима, #казка, #кременець, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: