У Тернополі припинено діяльність 4 нелегальних АЗС

Опубліковано:
30 Листопада, 2018

Під процесуальним керівництвом прокуратури Тернопільської області оперативними співробітниками та слідчими Головного управління Державної фіскальної  служби у Тернопільській області припинено діяльність 4 нелегальних АЗС у м. Тернополі.

Проведено 5 санкціонованих судом обшуків: на 2 стаціонарних підпільних автозаправних станціях, 2 «мобільних» АЗС та 1 обшук вантажного автомобіля (автоцистерни), якою здійснювалась доставка пального до вказаних АЗС. В результаті проведених слідчих дій з незаконного обігу вилучено 42 510 л дизельного палива, сідловий тягач з автоцистерною ємкістю 38 000 л, 2 вантажних фургони, обладнані як «мобільні» АЗС, устаткування 4 нелегальних автозаправних станцій.

Всього вилучено товарно-матеріальних цінностей загальною вартістю 3 млн  850 тис грн.

Проводиться демонтаж обладнання нелегальних АЗС.

Триває досудове розслідування за ч.3 ст.204 КК України стосовно тернополянина, який організував збут партій паливо-мастильних матеріалів на території області через мережу із 4 вищевказаних  автозаправних станцій.

null

 

null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #АЗС, #злочин, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #паливо, #прокуратура, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: