Шахраї почали виманювати гроші неправдивими повідомленнями про виграш квартири

Опубліковано:
29 Листопада, 2018

У таку шахрайську пастку потрапив 43-річний житель села Цигани Борщівського району. Коли на номер чловіка прийшло повідомлення про виграш квартири у Києві, він одразу зателефонував за вказаними номерами.

Невідомий у слухавці представився менеджером національного банку з виплати нагород. Чоловік запевнив, що виграш – реальний, та є можливість замість квартири забрати його грошима. Йшлося про суму у 750 тисяч. Лише потрібно сплатити за оформлення документів, деякі податки та військовий збір.

Спантеличений такою сумою селянин кинувся позичати гроші у друзів та знайомих. За три дні він перевів на рахунок шахрая 40 тисяч гривень, та це не вся сума, яку вимагав аферист.

Та коли того дня чоловік кілька разів пробував зв’язатися із менеджером, то у слухавці йому сказали, що це ніякий не банк, а в’язниця, і знаходиться не в Києві, а в Макіївці Донецької області.

Потерпілий звернувся у поліцію. Відомості за даним фактом поліцейські Борщівщини внесли до ЄРДР з правовою кваліфікацією – частина 1 статті 190 ККУ.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #злочин, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #шахрай
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: