У Києві кримінальні авторитети влаштували «сходку»

Опубліковано:
28 Листопада, 2018

Поліцейські зірвали у Києві «сходку» 47 представників криміналітету, організовану під приводом вшанування пам’яті «злодія в законі» на прізвисько «Мамед».

Про це повідомив перший заступник глави Національної поліції – начальник кримінальної поліції В’ячеслав Аброськін, пише прес-служба МВС.

«Вчора 47 представників криміналітету, а також ряд впливових «бізнесменів» Донеччини зібралися у Києві на «сходку» під приводом вшанування пам’яті померлого ще у 2011 році колишнього утримувача «злодійського общака» України «злодія в законі» на прізвисько «Мамед». Але працівники Департаменту стратегічних розслідувань (ДСР) вимушені були їх «потурбувати» та припинити цю сходку», – сказав Аброськін.

null

Фото з мережі Інтернет

За його словами, працівники ДСР тільки за останні два місяці зібрали матеріали на 442 «злодіїв у законі», які знаходяться на свободі та проживають на території колишніх країн СНД та Європи, зокрема для 256 з них СБУ та ДМС виставили заборони на в’їзд до України. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #злодій, #київ, #сходка
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: