«Інспектор. Міста» завітав у садочок на Тернопільщині. Остапчук шокований (Відео)

Опубліковано:
28 Листопада, 2018

“Інспектор. Міста” Володимир Остапчук проінспектував дитячий садочок “Калинонька” у Заліщиках Тернопільської області, повідомляє сайт Галас.

– Дуже часто дітей викрадають, вони зникають, в тому числі і з дитячих садочків. Тому інспектор вирішив перевірити садок «Калинонька» у Заліщиках, – повідомляє “Інспектор. Міста”.

Отже, Володимира дуже вразив застарілий інвентар та брудні ганчірки. Але найбільше шокувало те, як роблять дітям чай –  заварюють пакетований і на велику каструлю води кидають лише чотири пакетики чаю.

За словами пана Остапчука, колектив закладу заслужив отримати табличку “Ганьба міста”, проте ведучий дав, ще один шанс колективу і пообіцяв вручити “Гордість міста” через місяць, коли недоліки будуть виправлені.

За кілька місяців садочок отримав табличку “Гордість міста”.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Заліщики, #інспектор міста, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #садочок, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: