Карлсон би не встояв: у Тернополі виготовляють варення за унікальною рецептурою (Фото)

Опубліковано:
27 Листопада, 2018

Асортимент торгової марки «Fruit Art домашня консервація» — справжня знахідка для ласунів. Оглядаючи ряди ошатних баночок із різнокольоровою смакотою, так і хочеться запастися варенням аж до весни. Тим паче, десерти виготовлені із екологічно чистих фруктів, без «хімії» та з мінімальним умістом цукру, тож споживаючи їх, солодкоїжки наситять організм вітамінами та корисними мікроелементами.

Підприємець Ольга Навроцька розпочала бізнес на варенні торік. За цей час продукція фірми стала впізнаваною не лише у Тернополі, а й за межами нашої області. Покупців приємно дивує якість та незвичні й оригінальні авторські рецепти десертів. Пані Ольга зізнається, що створювати їх не так легко, проте успіху сприяють фантазія та любов до справи, над якою працюєш. Каже, технологічні секрети народжуються у процесі експериментів.

— Якось закордоном придбала в одному з магазинів варення з ківі й розчарувалася, бо скуштувала абсолютно несмачну масу, — пригадує пані Ольга. — Мені захотілося приготувати своє, за власною рецептурою. Тепер наше авторське варення з ківі з цукатами і коньяком надзвичайно популярне, має безліч поціновувачів.

Кожна баночка варення чи джему від «Fruit Art» нагадує міні-шедевр — настільки майстерно фрукти та горіхи поєднуються із солодкою масою. Здивування викликає двошарове варення — насолода малиною та апельсином в одній закрутці. Клієнти, особливо малеча, із задоволенням ласують медом цієї торгової марки, бо в ньому можна натрапити на смачнюче «доповнення»: мигдаль, грецькі, лісові горіхи, кеш’ю, чи улюблені сухофрукти.

Не менше захоплення у гурманів викликає і «Королівське» варення з аґрусу. Це, можна сказати, рукотворний десерт, адже кожна ягода фарширована шматочком горіха та цитрини. Ексклюзивні солодощі викликали справжній фурор на четвертому всеукраїнському фестивалі варення у Запоріжжі, де Ольга Навроцька представляла свою справу. Схвально відгукнулися про тернопільські ласощі і в Італії, Об’єднаних Арабських Еміратах, Німеччині, Чехії, Польщі.

Та окрім краси, ці десерти мають ще одну вагому перевагу — користь для здоров’я. Як зазначає Ольга Навроцька, продукцію виготовляють із натуральної сировини із мінімумом цукру, без додавання консервантів, ароматизаторів, загущувачів та іншої «хімії».

Оскільки зараз надворі сезон застуд, не можна не згадати й про надзвичайно цілюще кульбабове варення.

— Одна баночка цього варення містить приблизно дві сотні суцвіть. Квіти збираємо в екологічно чистій зоні Дністровського каньйону, — каже Ольга Навроцька. — Кульбабове варення дуже помічне при бронхолегеневих недугах, проблемах із імунітетом та суглобами, оздоровлює печінку.

Тож сьогодні асортимент «Fruit Art» може здивувати навіть найвибагливішого гурмана. Слід підкреслити, що основною родзинкою торгової марки є авторські варення, джеми, конфітюри, однак знайдеться чим посмакувати і любителям солоної домашньої консервації. Виготовляють у «Fruit Art» і томатний сік, олійки до піцци, салатів, супів, закусок.

У Тернополі продукцію «Fruit Art» можна придбати у фірмовому магазині перед головним входом у ТРЦ «Подоляни», у мережі магазинів «Базилік», Туристично-інформаційному центрі, кондитерській кав’ярні «Вільямс».

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

Мар’яна БОБРІВЕЦЬ

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #варення, #дегустація, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: