Коли у Тернополі відкриють «Зимове містечко»

25.11.2018 08:13   Джерело: Голос
Опубліковано : Новини Тернопілля

Заходи з нагоди Новорічно-Різдвяних свят стартують на Театральному майдані Тернополя уже 1 грудня. Триватиме святкування до 15 лютого 2019 року. Про це пише сайт Голос з посиланням на «Тернополяни».

Зокрема, як повідомили на сайті міської ради, у перший день зими запрацює «Файне зимове містечко», на території якого розміщуватимуться дерев’яні будиночки з різною святковою атрибутикою, Офіс Святого Миколая, Стіна мрій, Будинок льодових фігур, 40-метрова ковзанка й атракціони.

Родзинкою цьогорічного «Зимового містечка» стане льодовий майданчик, який працюватиме незалежно від температурних та погодних умов і вміщуватиме близько 200 відвідувачів одночасно.

Також протягом Новорічних та Різдвяних свят усі бажаючі зможуть написати побажання до Св. Миколая, поспілкуватися та зробити фото на згадку, завітавши у Будинок Святого Миколая, який розпочне свою роботу уже в перших числах грудня.

Окрім того, з середини грудня у Тернополі з’явиться ще одна святкова локація на так званих «Єлисейських полях», що неподалік набережної Тернопільського ставу. Тут заплановано облаштувати гірку для спуску на сноутюбах, зону відпочинку і розваг та універсальні торговельні будиночки.

Урочисте відкриття зимової локації відбудеться 13 грудня, в рамках якого тут буде проведено Фестиваль повітряних куль.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Голос  

Коментарі