Народні депутати від Тернопільщини підняли питання охорони Почаївської Лаври (Відео)

Опубліковано:
22 Листопада, 2018

Депутати від партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» Тарас Юрик, Олег Барна та Олександр Дехтярчук виступили із заявою щодо забезпечення охорони громадського порядку біля Почаївської Ларви.

Таке звернення до міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова вони адресували сьогодні, 22 листопада.

«Сьогодні разом з колегами Олегом Барною та Олександром Дехтярчуком, звернулись до Міністра внутрішніх справ з вимогою забезпечити охорону громадського порядку Свято-Успенської Почаївської лаври силами Національної гвардії України, – пише на своїй сторінці у Facebook народний депутат України Тарас Юрик. – Станом на нинішній день охорону святого місця здійснює незрозуміла громадська організація, яка не може бути в принципі наділена повноваженнями забезпечення функцій охорони. Зважаючи на можливі провокації від представників так званого «русского мира», вимагаємо забезпечити належну охорону силами правоохоронних органів».

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #депутат, #лавра, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #почаїв, #солідарність, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: