Проблемну ділянку дороги М-12 у Бережанах відремонтовано (Фото)

Опубліковано:
21 Листопада, 2018

Шляховики завершили капітальний ремонт дорожнього покриття у Бережанах. Це, нагадаємо, була проблемна ділянка дороги міжнародного значення М-12 Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка, яка проходить через місто, і яка завдавала багато незручностей водіям та місцевим жителям. 

Щоб нарешті питання із дорогою було врегульовано, за підтримки облдержадміністрації на її ремонт спрямували кошти із митного перевиконання. Відтак, замість старої бруківки на 1,3 км проїжджої частини влаштували нове асфальтобетонне покриття з укріпленою основою.

Компанія підрядника «Техно-Буд-Центр» розпочала роботи в серпні. Ремонт утруднювало облаштування комунікацій – водопостачання, газопровід, зв’язок, каналізація. Утім, до початку листопада все ж вдалося укріпити основу проїжджої частини, встановити бордюр та облаштувати три зупинки громадського транспорту.

Додамо, що дорога в Бережанах зруйнувалася через кілька причин: перевантажені фури та самовільне й неякісне прокладення міських комунікацій.

null

 

null

 

null

Фото: Служба автомобільних доріг у Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дорога, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #ремонт, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: