Як отримати максимум бонусів від забудовника

21.11.2018 20:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопілля

Купуючи квартиру у новобудові людина отримує не лише квадратні метри, а й певні бонуси у новому помешканні. Серед них: комунікації, наповнення будинку, фурнітура, інфаструктура.

Наприклад, у будівельній компанії "Матла" покупцям пропонують квартири, де вже передбачені лічильники на воду, газ, світло. Відтак, експерти компанії радять завжди уточнювати всі деталі щодо комунікацій.

Така ж ситуація і з вікнами. Не завжди забудовники приділяють багато уваги цьому, але від якості вікон залежить не лише термін їх справної роботи, а ще й тепло у квартирі. Тому ще одна порада - уточніть марки вікон та переконайтеся, що вони якісні.  Зокрема, у будинках будівельної компанії "Матла" пропонують помешкання з металопластиковими вікнами "viknaroff" (енергозберігаюче скло).

Окрім цього, варто звернути увагу на наповнення будинку: ліфти, під’їзні двері тощо. Тут важливо чи є ліфт безшумним, який гарантійний термін у фірми-виробника та чи хороші під’їзні двері.

Наприклад у будинках компанїі "Матла" пропонують броньовані вхідні двері, а також високоякісні ліфти "OTIS".

Щодо інфраструктури, то біля будинків компанії автоматично облаштовують дитячі майданчики та майданчики для відпочинку дорослого населення.

Більше про переваги новобудов компанії "Матла" можна дізнатись на сайті: www.matla.com.ua


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі