Олег Ляшко: Не дозволю керівництву «Суспільного» знищити «Фольк-music» (Відео)

Опубліковано:
21 Листопада, 2018

Сьогодні був останній випуск популярної серед наших мам, дідусів і бабусь програми “Фольк-music”, що виходила на Суспільному телебаченні 10 років. Програму, яка збирала народні колективи з усіх куточків країни, хочуть перевести в інтернет. Та для її глядачів, немолодих людей, це рівноцінно закриттю.

Народний фольклор є невід’ємною складовою нашої культури. І закривати такі проекти – означає, не цінувати традиції, не поважати свої корені.

Я вимагаю від керівництва Суспільного телебачення прибрати свої руки від народної програми і не позбавляти пенсіонерів, молодь, людей мого віку можливості чути чудові українські пісні і бачити талановиті українські народні колективи.

Зауважу, що бюджет Суспільного телебачення на наступний рік – 2 мільярди гривень. В перерахунку на долари – це 70 мільйонів. Дайте будь-якому іншому комерційному каналу: «Україні», «1+1», «ICTV», «Інтеру», «NewsOne» 70 мільйонів доларів – вони зроблять найпотужніший канал у Європі. Попри те, що Суспільне телебачення отримує такі шалені гроші, його рейтинг нижче плінтуса. Бо, мабуть, щось не те показують і не розуміють, чого хочуть люди.

У народній творчості – душа нашого народу. Ми маємо її шанувати, зберігати та примножувати, в тому числі, на телебаченні!

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Ляшко, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #телепередача, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: