У Вишнівецькій ОТГ презентували пропозиції до стратегії розвитку громади

Опубліковано:
21 Листопада, 2018

З консультаційною метою Вишнівецьку селищну ОТГ відвідали Виконавчий директор Тернопільського регіонального відділення Асоціації міст України Ігор Гірчак разом з консультантами Тернопільського РВ АМУ.

У ході консультаційного візиту, Виконавчий директор ТРВ АМУ, консультант з питань місцевого економічного розвитку Ігор Гірчак, презентував свої пропозиції до Стратегії розвитку Вишнівецької селищної ОТГ, яку заздалегідь ретельно проаналізував. Ігор надав пропозиції щодо деталізації кількісних показників у завданнях Стратегії (уточнення наявного та бажаного результату). Під час консультації обговорили діяльність Ради підприємців, котра вже діє в громаді. Консультант з МЕР відзначив, що в документі дуже доречно залучено співпрацю з бізнесом та з громадськими організаціями. Ігор детально розповів про функції Групи управління стратегією та зазначив:

Окрім моніторингу, важливою функцією цієї Групи є донесення до громадськості інформації про те, як впроваджується Стратегія». Ця Група управління стратегією є одним з інструментів комунікації між Вами (радою) та громадськістю

Цього року Вишнівецька ОТГ вперше запровадила «Бюджет участі». Про усі нюанси у впровадженні цього інструменту розповів Максим Черкашин. Також консультант детально розповів про те, як написати успішний проект. Під час розповіді Максим детально пояснив як написати проектну заявку.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #ОТГ, #розвиток, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: