Опухла нога головного патрульного Рівненщини може «вилитися» 29-річному водію «євробляхи» у п’ять років тюрми

Опубліковано:
20 Листопада, 2018

Сьогоднішня (20.11.2018) акція протесту власників авто із іноземною реєстрацією у Рівненській області не обійшлася без прикрого інциденту. Під  час перекриття траси «Київ – Чоп» біля села Біла Криниця один із учасників припаркував  своє авто Renault Laguna посеред дороги. Коли очільник патрульної поліції області Сергій Мерчук підійшов до нього і попросив забрати транспортний засіб, аби не заважав іншим водіям, той почав їхати просто на поліцейського.

У результаті травмував Сергію Мерчуку ногу, яка надвечір опухла. Наразі за медичною допомогою поліцейський не звертався, проте планує це зробити згодом.

Тим часом, слідчо-оперативна група встановила, що за кермом авто був 29-річний рівнянин. За фактом умисного заподіяння травми працівникові правоохоронного органу під час виконання службових обов’язків за попередньою правовою кваліфікацією частини 2 статті 345 Кримінального кодексу України розпочато досудове розслідування, повідомили у відділі комунікації поліції Рівненської області. Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді обмеженням волі на строк до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дорога, #євробляхи, #мерчук, #нога, #пікет, #рівне
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”
15:14, 11 Квітня, 2024

Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”

Блоги
Найбільше читають: