На автошляхах Тернопільщини передбачають ожеледицю

Опубліковано:
19 Листопада, 2018

Через перепади температурних показників на автошляхах області утворюватиметься ожеледиця, – попереджають метеорологи. Відтак на дорогах можливі небезпечні ситуації. Водіїв і пішоходів просять бути максимально уважними, – пише МедіаТОР.

«Упродовж доби на Тернопільщині передбачається хмарна погода з проясненнями. Обійдеться без  опадів, на дорогах можлива ожеледиця. Вітер східного напрямку від 7 до 12 м/с. Температура повітря по області вночі становитиме від 2 до 7 градусів нижче нуля, вдень – від 3 градусів морозу до 4 градусів тепла. В обласному центрі передбачаються такі температурні показники: вночі  від мінус 3-ох до мінус 5-ти градусів, вдень – від нуля до 2-ох градусів тепла», – повідомила метеоролог обласного Гідрометеоцентру Ірина Куфлінська.

Як наголосив начальник головного управління державної служби з надзвичайних ситуацій в області Віктор Маслей, рятувальники готові до роботи у посиленому режимі під час несприятливої погоди. А при необхідності в регіоні розгорнуть пункти обігріву.

«Всі служби реагування готові в повному обсязі до роботи під час несприятливих погодних умов. Якщо стихія лютуватиме, будемо працювати у посиленому режимі, а також при потребі розгорнемо пункти обігріву», – відзначив начальник державної служби з надзвичайних ситуацій області Віктор Маслей.

У службі автомобільних доріг області  запевнили: Тернопільщина на 95% забезпечена технікою і посипальними матеріалами для розчищення доріг взимку.

Вікторія Неборак

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #погода, #прогноз, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: