Москва здійснює спроби підкупу почаївських депутатів

19.11.2018 23:13   Джерело: Правий сектор
Опубліковано : Новини Тернопілля

Москва здійснює спроби підкупу почаївських депутатів (націоналісти оприлюднили відео).

Націоналісти Тернопільщини 19 листопада провели прес-конференцію щодо питання збереження земель Почаївської лаври. Нещодавно Львівським апеляційним судом було прийнято рішення про те, що Почаївська міська рада зобов’язана переглянути своє рішення щодо надання Почаївській лаврі земель загальним обсягом близько 2,5 га.

Цікавий той момент, що активно відбувається підкуп депутатів, про що зрозуміло з наданого відео. По ньому можна зробити припущення , що до корупційних схем причетний мер міста Почаєва – Василь Бойко. Дане відео було представлено на конференції для Тернопільських ЗМІ.

20 листопада відбудеться сесія Почаївської міської ради, де буде розглядатися питання про скасування передачі земель московській церкві.

Активісти «Правого сектору» контролюватимуть процес голосування задля запобігання реалізації корупційних схем. Ми вважаємо , що українські землі повинні використовуватися українським народом, та бути на балансі в державному історико - архітектурному заповіднику, а не в користуванні внутрішніх окупантів.

Також звертаємося до керівництва Служби безпеки України та поліції з рекомендацією перевірити даний факт на наявність складу злочину.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Правий сектор  

Коментарі