У Тернополі таки буде довгоочікуваний пішохідний перехід

19.11.2018 17:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Катерина Богуславська

На вул. Коновальця у Тернополі таки буде довгоочікуваний пішохідний перехід. Про те, що облаштування пішохідного переходу, який давно уже потрібен на цій території,   уже погодили у поліції, на своїй сторінці у Facebook повідомив депутат міськрад ради Назар Зелінка, який був ініціатором створення цього переходу:

«… Ще до початку своєї каденції, я часто спостерігав як діти, дорослі, батьки з дітьми перебігають дорогу через вул Коновальця навпроти зупинки 29 маршрутки. З часом кількість людей все збільшувалася. Тоді я виступив з ініціативою облаштувати пішохідний перехід на тій ділянці, так як раніше, його там не було, через відсутність потреби - раніше там були городи приватного сектору, але згодом там виросли три будинки - Коновальця 3, 5, 7, в які зараз активно заселяються люди і відповідно збільшився трафік людей, які йдуть на зупинку, ведуть дітей до садка і чи до школи. Згодом паралельно вже до мене звернулися мешканці тих будинків зі зверненням щодо цієї ж проблеми.

Сьогоднішньому посту передували купа зустрічей і перемовин. Я дякую проектанту Ivan Nakurach та представнику управління ЖКГ Андрій Дроздовський, що прислухалися до моєї ініціативи. Так от тепер невелика перемога. Поліція погодила робочий проект по облаштуванню цього пішохідного переходу. Заодно в проекті передбачили збільшення радіусів на повороті на вул. Вербицького (хто там їздить той знає як там важко вивернути) та облаштування пішохідних доріжок по вже наявних протопнаних людьми. Сподіваюся, що у 2019 році комісія ЖКГ та виконавчий комітет включать в титульний список капітальних ремонтів даний об'єкт і він буде реалізований.

Наступним кроком є реконструкція перехрестя Коновальця-Рєпіна в повноцінне перехрестя з облаштуванням світлофорного регулювання», - зазначає Назар Зелінка.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі