Ольга Шахін: Якщо кожен буде робити бодай одну добру справу – чиясь доля полегшиться, а світ ставатиме кращим

Опубліковано:
19 Листопада, 2018

У Тернополі реалізовується соціальний теле-проект «Небайдужі». Його ведучою стала меценат та голова ГО «Підприємці Галичини» Ольга Шахін. Ідея проекту – об’єднати підприємців довкола вирішення соціально-побутових питань тернополян, які з тих чи інших причин, опинилися у скрутних життєвих обставинах.

Сьогодні Ольга Шахін – успішна ділова жінка. Та і в її житті були не прості періоди, тож маючи таку можливість сьогодні – вона готова допомагати іншим. Як лідерка громадської організації Ольга Шахін взялася втілювати проект у життя – вона залучає до благодійної справи своїх колег-підприємців, друзів, партнерів.

null

«У кожного в житті трапляються ситуації, коли опускаються руки, коли відчуваєш, що ти сам-на-сам зі своїми проблемами, коли вервиця негараздів здається нескінченною. Але це не завжди так. Бо Тернополяни – одна велика родина. І, як і годиться в родинних стосунках – треба підтримувати один одного. У кого є можливість – нехай поділиться з тим, хто у скрутному становищі. Звісно, допомогти абсолютно усім неможливо, як би усім нам цього не хотілося. Але якщо кожен буде робити бодай одну добру справу – світ ставатиме кращим, чиясь доля полегшиться, хтось частіше посміхатиметься», – зазначає Ольга Шахін.

Теле-проект виходить щосереди о 20:00 год. Окрім основної частини реаліті, глядачі можуть побачити і пост-шоу – зустріч з героями програми уже по завершенню зйомок.

null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #небайдужі, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #проект, #тернопіль, #тернопільські новини, #шахін
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: