Через бійку чоловік потрапив у реанімацію

Опубліковано:
19 Листопада, 2018

Сварка, бійка, реанімаційне відділення і як результат – потерпілий залишився без селезінки. З тяжкими тілесними ушкодженнями до лікарні потрапив житель села Ласківці Теребовлянського району, 1974 року народження.

Травми він отримав в результаті бійки з односельчанином. За словами правоохоронців, потерпілий прийшов на подвір’я знайомого сам. Він хотів з’ясувати деякі робочі моменти. Проте розмову почав зі сварки та криків. Свою розмову підсилював нецензурними словами. У ході розмови чоловік почав смикати власника помешкання.

На шум вийшов двадцятисемирічний син господаря і заступився за батька. Він вдарив дебошира двічі рукою в обличчя, а після того, як непроханий гість впав, наніс удар ще й ногою.

Після побоїв чоловік сам вийшов з подвір’я та про інцидент повідомив поліцію і швидку допомогу. Його госпіталізували до реанімаційного відділення й терміново прооперували. Кривдника затримали відповідно до статті 208 КПК. Останній у скоєному зізнався. Вирішується питання про обрання нападнику міри запобіжного заходу. Чоловікові інкримінують статтю 121 частину 1 ККУ – Умисне тяжке тілесне ушкодження. Триває слідство.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бійка, #лікарня, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #травма
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: